Structura

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova este o organizatie nonprofit care face parte din structura teritoriala a Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) si are un rol activ in indeplinirea obiectivelor acestei structuri la nivel teritorial .

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este membru al Alianţei Confederaţiilor Patronale din România (ACPR), constituită din 9 confederaţii patronale reprezentative la nivel naţional. ACPR este membru al BusinessEurope, organizaţie patronală reprezentativă la nivel european pentru angajatori.

 Presedinte – Florin DUMA

Inginer de profesie, cu o experienta bogata in domeniul constructiilor, este antreprenor inca din 1994, cand a initiat prima afacere pe cont propriu. In prezent, Director General al societatii Durocar firma pe care a infiintat-o in 2007, se distinge in mediul de afaceri local prin dinamica dezvoltarii si calitatea lucrarilor executate.

In calitate de antreprenor si bun cunoscator al mediului de afaceri prahovean, a fost o alegere fireasca in functia de Presedinte al Patronatului IMM din Prahova, remarcandu-se prin eforturile constante de a consolida si dezvolta organizatia patronala si de a asigura reprezentativitatea ei in mediul local.

Presedinte de onoare – IONESCU PARASCHIV Ionescu Paraschiv

De profesie inginer, a ocupat functii de conducere in Rafinaria Brazi, in paralel activand si ca profesor la Liceul de Chimie Ploiesti si asistent la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti .

Din anul 1994 activeaza in domeniul privat. Din acelasi an s-a alaturat CNIPMMR si a participat la infiintarea organizatiilor locale din Ploiesti, Valeni, Campina , Busteni si Sinaia .

Este membru in Consiliul Permanent al CNIPMMR. A fost presedintele PIMM Prahova din 1994 si pana in anul 2016.

Presedinte FRIMM si Membru Comitetul Director PIMM –   Cristian IGNEA

CRISTIAN IGNEA inginer constructii civile industriale si agricole, conduce propria firma de consultanta in domeniul tehnic, specializata in verificare proiecte, urmarirea executiei lucrarilor de constructii – servicii de dirigentie de santier- expertize in domeniul auditului termic pentru cladiri, incercari nedistructive pe betoane.

Membru in Consiliul Director al PIMM Prahova, Presedinte al Federatiei Regionale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Muntenia Sud, Vicepresedinte CNIPMMR, are o indelungata experienta in activitatea structurilor patronale.

Vicepresedinte  – Gabriela BACIU

„A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes.”  –  Henry Ford

Inceputul a fost in 2004 cand m-am alaturat echipei valoroase, colegii mei, pe atunci C.L.I.M.M. PLOIESTI, alaturi de care, cu pasi mici dar siguri, tintim succesul.

Vicepresedinte  – Daniela MANEA

De profesie economist, are o experienta profesionala complexa, care ii permite sa isi conduca cu succes propria afacere in domeniul consultantei in management. Prin activitatea din ultimii 8 ani, a asigurat asistenta in implementarea mai multor proiecte cu finantare europeana, in valoare totala de peste 10.000.000 eur, accesate pentru societati comerciale, institutii publice sau organizatii non profit.

Experienta de peste 15 ani in domeniul bancar si de 8 ani in consultanta ii permite o buna cunoastere a mediului de afaceri local , activitatea in cadrul PIMM fiind concentrata pe actiuni concrete de sustinere si stimulare a activitatii  firmelor locale.

.
 Director executiv – Gena COMAN
Sef birou RUTP -SC.ARPACOR SA, organizeaza si supravegheaza activitatea tehnica, de productie, mediu, CTC-laborator si resurse umane din cadrul societatii.
Din anul 2004 – Director Executiv in cadrul PIMM Prahova, unde coordonez activitatile de informare, consultanta, promovare si asistenta de specialitate, precum si orice servicii cerute de membrii organizatiei, cu respectarea dispozitiilor in vigoare.
.
.

Membru Comitetul Director –  Cristina NEGREA

Negrea Cristiana – activeaza  in cadrul  organizatiei din 2008 avand ca obiectiv sustinerea intereselor firmelor private mici si mijlocii in scopul bunei lor functionari.

De profesie inginer, a contribuit la fondarea firmei SC TIHE SERV SRL in 1995,  momentan avand atributii in domeniul managementului resurselor umane, managementului financiar-bancar si al sistemului calitatii.

.

     MEMBRI…..

Pentru a deveni membru al Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova, dati click pe Inscriere Membri”, descarcati ADEZIUNE DE MEMBRU LA PIMM, completati-l, semnati-l si trimiteti-l scanat prin email la adresa office@pimmph.ro sau la nr. de fax  0244.275.839. Puteti descarca si STATUTUL ASOCIATIEI PATRONATUL INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII PRAHOVA dand click AICI.

Print Friendly, PDF & Email

"Succesul in afaceri presupune pregatire, disciplina si multa munca. Daca nu esti speriat de aceste lucruri, oportunitatile sunt mereu foarte mari" – David Rockefeller