Structura

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova este o organizatie nonprofit care face parte din structura teritoriala a Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) si are un rol activ in indeplinirea obiectivelor acestei structuri la nivel teritorial.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este membru al Alianţei Confederaţiilor Patronale din România ce cuprinde cele 6 organizatii patronale reprezentative la nivel naţional si ai Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, initiativa privata, apolitica, alcatuita din cele mai reprezentative organizatii ale mediului de afaceri din Romania.

 

Membri PIMM Prahova

Florin-duma.jpg

Florin Duma

Presedinte

Antreprenor inca din 1994, azi Director General al societatii Durocar firma pe care a infiintat-o in 2007, firma recunoscuta in mediul de afaceri local prin dinamica dezvoltarii si calitatea lucrarilor realizate.


Din pozitia de antreprenor si expert in mediului de afaceri prahovean a demonstrat eforturi constante in consolidarea si dezvoltarea orgaizatiei patronale precum si in asigurarea reprezentativitatii sale in comunitatea locala.

Ionescu-Paraschiv.png

Ionescu Paraschiv

Presedinte de onoare

De profesie inginer, a ocupat functii de conducere in Rafinaria Brazi, in paralel activand si ca profesor la Liceul de Chimie Ploiesti si asistent la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti .

Din anul 1994 activeaza in domeniul privat. Din acelasi an s-a alaturat CNIPMMR si a participat la infiintarea organizatiilor locale din Ploiesti, Valeni, Campina , Busteni si Sinaia .

Este membru in Consiliul Permanent al CNIPMMR. A fost presedintele PIMM Prahova din 1994 si pana in anul 2016.

Gabriela-Baciu.jpeg

Gabriela Baciu

Vicepresedinte

"A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes.”  –  Henry Ford

 

Inceputul a fost in 2004 cand m-am alaturat echipei valoroase, colegii mei, pe atunci C.L.I.M.M. PLOIESTI, alaturi de care, cu pasi mici dar siguri, țintim succesul.

irina-dogaru-bust.png

Irina Dogaru

Vicepresedinte

Irina este partener fondator și Director de Dezvoltare EXELO Training&Development, este consultant și trainer sub licențele Global Knowledge, Great People Inside, SimTeam și Human Synergistics și are peste 20 de ani de experienţă în proiecte de dezvoltare organizațională în domeniile: strategie, managementul talentelor, leadership transformațional, managementul relaţiilor cu clienţii și coaching managerial.

Cristian-Ignea.jpg

Cristian Ignea

Presedinte FRIMM si Membru Comitetul Director PIMM

Inginer constructii civile industriale si agricole, conduce propria firma de consultanta in domeniul tehnic, specializata in verificare proiecte, urmarirea executiei lucrarilor de constructii – servicii de dirigentie de santier- expertize in domeniul auditului termic pentru cladiri, incercari nedistructive pe betoane.

foto+site.jpg

Adriana Codescu

Membru Comitetul Director PIMM

Din anul 2016 ocupa pozitia de Administrator si Actionar in firma SC EUROMNIA Intermed SRL – care ofera consultanta si asistenta in managementul proiectelor cu finantare nerambursabila pentru firme membre PIMM- Prahova și nu numai.

Devino membru

Pentru a deveni membru al Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova, dati click pe “Inscriere Membri”, descarcati ADEZIUNE DE MEMBRU LA PIMM, completati-l, semnati-l si trimiteti-l scanat prin email la adresa office@pimmph.ro sau la nr. de fax  0244.275.839. Puteti descarca si STATUTUL ASOCIATIEI PATRONATUL INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII PRAHOVA dand click AICI.