OCUPA-TI LOCUL LA START, START PERFORMANTA!

START Training IMM - POCU/464/3/12/127019

Banner 950x450

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii PIMM Prahova, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Asociatia Smart Europe 2020 si Aleron Training Center anunta startul proiectului START Training IMM - POCU/464/3/12/127019, proiect cofinantat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general

Proiectul ofera posibilitatea IMM-urilor si a angajatilor lor sa acceseze programe integrate de dezvoltare a cunostintelor, competentelor si aptitudinilor.

Activitatile proiectului se deruleaza pe o perioada de 18 luni, 18 martie 2020 – 17 septembrie 2021, in judetele: Prahova, Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Teleorman si vor consta in organizarea de ateliere de inovare, cursuri de competente avansate in utilizarea tehnologiei informatiei si comunicarii, cursuri de tehnici de vanzare si negociere dar si proiecte de invatare la locul de munca.

 

Afla mai multe detalii despre cursurile desfasurate in cadrul proiectului din brosura de prezentare

Grup tinta

In proiect se pot inscrie IMM-urile si angajatii acestora, care activeaza in regiunea Sud-Muntenia (Prahova, Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Teleorman) si isi desfasoara activitatea intr-unul dintre sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC, vezi aici lista CAEN-ruilor eligibile. Sunt excluse persoanele care asigura managementul strategic al intreprinderilor, care ocupa pozitii de management, fac parte din departamentul de resurse umane sau sunt antreprenori.

Daca doresti sa te inscrii in grupul tinta Verifica-ti eligibilitatea aici.

Rezultate asteptate:

Ca urmare a desfasurarii proiectului vor rezulta cel putin 336 persoane certificate, care si-au imbunatatit nivelul de cunostinte ca urmare a sprijinului primit si 10 companii care au introdus programe de invatare la locul de munca.

Beneficiile participarii in proiectul START Training IMM se vor reflecta atat asupra angajatilor prin cresterea oportunitatilor profesionale, incredere, cat si asupra companiilor participante in proiect prin: cresterea productivitatii muncii, imbunatatirea rezultatelor departamentelor implicate, formarea de echipe competente, motivate, cu un nivel ridicat de implicare, fidelizarea angajatilor, relatie mai buna cu portofoliul de clienti.

Verifica-ti eligibilitatea aici:

Valoarea totala a proiectului: 2.297.729,00 lei

Valoarea cofinatarii UE: 1.922.742,73 lei

Proiect cofinantat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020
Pentru mai multe detalii acceseaza brosura de prezentare a proiectului

Pentru informatii suplimentare si procedura de inregistrare la cursuri, vizitati site-ul www.pimmph.ro sau contactati-ne la:

0721.929.343, e-mail: adriana.horne@smarteurope.ro - persoana de contact Horne Adriana- pentru inscrierea la cursurile de Competente avansate in utilizarea tehnologiei informatiei si comunicarii
0743.180.623, e-mail:
aurelia.cristian@aleron.ro - persoana de contact Aurelia Cristian - pentru inscrierea la cursurile de Tehnici de vanzare si negociere

URMARESTE-NE PE

 

 

   

START-ul incepe cu Tine!