Despre noi

Ne dedicăm exclusiv apărării, susținerii și promovării intereselor și drepturilor întreprinderilor mici și mijlocii din județul Prahova. Fie că vorbim despre inițiative antreprenoriale inovatoare, proiecte de dezvoltare economică sau încurajarea spiritului întreprinzător, ne propunem să cultivăm spiritul antreprenorial în comunitatea de afaceri locală din județul Prahova și să contribuim la creșterea economiei regionale și naționale. 

Exploră oportunitățile pe care le oferim în cadrul organizației noastre!

PIMM Prahova

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova

Este o organizatie patronala, autonoma, fara caracter politic, infiintata ca persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, constituita in scopul apararii si promovarii drepturilor si intereselor comune ale membrilor sai. Patronatul s-a infiintat in anul 1994 si are in prezent 290 membri.

PIMM Prahova este membru al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), ca structura teritoriala, si la Federatia Muntenia Sud (FRIMM).

despre-noi-section-1-img-1.webp
despre-noi-section-1-img-2.webp
PIMM Prahova • PIMM Prahova • PIMM Prahova •

Scopurile noastre

Reprezentare si sustinere

Reprezinta, sustine si apara interesele membrilor sai in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte personae juridice si fizice, in raport cu obiectul si scopul lor de activitate

Sprijin pentru IMM-uri

Promoveaza si apara interesele IMM-urilor care-si desfasoara activitatea la nivelul judetului, in raporturile acestora cu autoritatile publice centrale si locale

Colaborare pentru IMM-uri

Promoveaza cooperarea si colaborarea cu organizatiile societatii civile pentru reprezentarea intereselor IMM-urilor din Prahova

Programe de Consolidare

Deruleaza actiuni/proiecte/programe pentru dezvoltarea si consolidarea organizatiei patronale si pentru IMM-uri

Sprijin Integral pentru Afaceri

Realizeaza servicii de informare, consultant, promovare, intermediere, consiliere si asistenta de specialitate (economica, manageriala, financiara, tehnica, sociala, juridical, etc.) , precum si orice servicii cerute de membrii sai, cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare

Sustinerea CNIPMMR in Judetul Prahova

Promoveaza imaginea si actiunile Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania la nivelul jud. Prahova si contribuie la realizarea obiectivelor acestuia.

Întrebări frecvente

Aveți întrebări cu privire la activitatea organizației noastre? În cadrul acestei secțiuni, vei găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări legate de activitatea noastră și modul în care sprijinim întreprinderile mici și mijlocii din județul Prahova.

Ce rol are PIMM Prahova în comunitatea de afaceri locală?

PIMM Prahova este o organizație patronală, independentă, non-profit și apolitică dedicată exclusiv apărării, susținerii și promovării intereselor și drepturilor întreprinderilor mici și mijlocii din județul Prahova. Ne implicăm activ în inițiative antreprenoriale, proiecte de dezvoltare economică și promovarea spiritului întreprinzător.

Cum poate beneficia afacerea mea de serviciile oferite de PIMM Prahova?

Pentru a beneficia de sprijinul nostru, te invităm să ne contactezi prin intermediul modalităților disponibile în secțiunea noastră „Contact”. Vom discuta împreună nevoile afacerii tale și modalitățile prin care putem colabora pentru a stimula creșterea și succesul tău.

Ce oportunități de dezvoltare pot fi accesate prin alăturarea la PIMM Prahova?

Prin alăturarea la PIMM Prahova, afacerea ta se va bucură de suportul nostru în apărarea intereselor tale, acces la resurse specializate și oportunități de networking. Implicarea ta contribuie, de asemenea, la consolidarea sectorului privat în județul Prahova.

Cum pot deveni membru PIMM Prahova?

Pentru a deveni membru, te invităm să accesezi secțiunea „Adeziune” de pe website-ul nostru și să completezi formularul de aderare la organizația noastră. În scurt timp, te vom contacta pentru a discuta mai multe despre pașii pe care va trebui să îi parcurgi pentru a deveni membrul organizației noastre.

Cum se adresează PIMM Prahova provocărilor specifice cu care se confruntă întreprinderile mici și mijlocii în contextul economic actual?

PIMM Prahova dezvoltă soluții și programe adaptate pentru a răspunde provocărilor actuale, asigurându-se că întreprinderile mici și mijlocii beneficiază de sprijinul necesar în contextul economic în schimbare.

Cum oferă PIMM Prahova suport antreprenorilor în demersurile administrative și legislative?

PIMM Prahova furnizează ghidare și asistență în demersurile administrative și legislative, asigurându-se că membrii săi sunt informați și sprijiniți în fața provocărilor specifice.

Împreună, construim un viitor de succes pentru afacerea ta și pentru economia locală și națională!

Indiferent dacă afacerea ta este la început de drum sau deja consolidată, echipa noastră PIMM Prahova este aici să te ghideze pas cu pas către un viitor de succes pentru afacerea ta, și nu numai.

Prin intermediul evenimentelor de networking și al programelor noastre, ne propunem să construim conexiuni puternice între afacerile locale și să stimulăm inovația. Noi credem că, prin susținerea antreprenorilor, contribuim la consolidarea economiei locale și, în același timp, aducem un impact pozitiv la nivel național.

Alătură-te organizației PIMM Prahova pentru a construi un viitor de succes nu doar pentru afacerea ta, ci și pentru economia locală și națională!

despre-noi-section-3-img-1.webp
despre-noi-section-3-img-2.webp
PIMM Prahova • PIMM Prahova • PIMM Prahova •

Contact

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat formularul de contact.