Newsletter CNIPMMR – Bugetul Ministerului Antreprenoriatului si Turismului pe anul 2022 trebuie sa contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania

Bugetul Ministerului Antreprenoriatului si Turismului pe anul 2022 trebuie sa contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania
În cadrul proiectul de lege privind bugetul de stat pe anul 2022, prezentat de Guvernul României, susţinerea start-up-urilor şi antreprenoriatului este prezentată în principal în capitolul dedicat Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului:
Citește mai mult
Ministrul Economiei: Toate măsurile pe care le voi lua vor fi discutate cu mediul de afaceri
Toate măsurile pe care le va lua Ministerul Economiei vor fi discutate cu mediul de afaceri, a afirmat ministrul de resort, Florin Spătaru.

Declaraţiile ministrului au fost făcute în cadrul unor discuţii cu mediul de afaceri pe tema reducerii consumului de produse din plastic de unică folosinţă, un obiectiv ce trebuie urmărit de toate industriile.
Citește mai mult
Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului: Schema de ajutor de stat destinată HoReCa se află în plin proces de efectuare a plăţilor
Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) intenţionează să achite până la finalul anului 2021 toate granturile aferente schemei de ajutor de stat destinată industriei HoReCa prevăzute în limita de un miliard de lei, a anunţat, marţi, MAT.
Citește mai mult
Cel mai bun cadou de Moș pentru afacerea ta – continuitatea
Odată cu noul an vine și momentul în care punem pe hârtie planuri noi, obiective și strategii de business. Ne întrebăm ce provocări ne așteaptă, peste ce obstacole va trebui să trecem și ne înarmăm cu energie pentru a reuși.În prag de sărbători, alege un cadou pentru afacerea ta: continuitatea.Adaugă pe lista ta pentru Moș asigurările potrivite și investește timpul tău din anul nou în gestionarea riscurilor neasigurabile. Pe restul…lasă-le în grija noastră.Poți personaliza asigurările în funcție de buget, astfel încât componentele esențiale ale afacerii să fie asigurate: echipa ta și bunurile: auto, clădirile, instalațiile, echipamentele, utilajele, aparatura, stocurile. Nu uita și de răspunderile civile sau legale.Te asteptăm să ne scrii la sau să intri pe groupama.ro pentru mai multe detalii.Să ai sărbători cu bine și un an 2022 plin de reușite!
Intrați aici pe site-ul Groupama
Print Friendly, PDF & Email