Managementul generatiilor de la Baby Boomers la Generatia Z

Sa lucrezi intr-un departament de HR presupune sa gestionezi sisteme de recompense, conflicte, sa evaluezi, sa motivezi, pe scurt sa jonglezi cu multe taskuri respectand totodata, strict, codul etic.
Un punct care a pus intotdeauna la mare incercare ablitatile si competentele unui om de HR, este gestionarea diferentelor de varsta in randul angajatilor si diversele probleme asociate cu aceasta.
Baby Boomers, Generatia X, Millennials (Generatia Y), Generatia Z
Cine sunt ei?
Ce-i motiveaza?

Cum putem sa gestionam eficient o paleta complexa de generatii?

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova alaturi de partenerii sai Smart Europe 2020 si Aleron Training Center va invita la evenimentul – Managementul Generatiilor – ca sa descoperiti cum putem armoniza relatiile dintre generatii si cum maximizam beneficiile rezultate din specificul fiecareia.
Veti afla informatii utile cu privire la:
Generatii – Mituri, prejudecati, clisee vs atitudini si abilitati
Liderii erei digitale- Noile realitati;
Combinarea capitalului uman
HR Technology – rezultate la final de proiect

Atelierul este marca  HR Technology, un proiect cofinantat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.

Inscriere:
Completeaza-ti datele in linkul atasat evenimentului si vei primi acces gratuit in Atelierul – Managementul Generatiilor – https://forms.gle/fbfhuWUzKfi59HMS7

Va asteptam:
Miercuri 13 octombrie
Ora 14:30 – 16:00
on-line – pe platforma ZOOM

Print Friendly, PDF & Email