CNIPMMR: Apelul de sustinere al IMM-urilor in lupta cu COVID-19 P

Managementul de criza al IMM-urilor
Menținerea unui număr cât mai mare de IMM-uri care să funcționeze cât mai aproape de normalitate, care să asigure locuri de muncă, produse și servicii populației și venituri la bugetele statului.  Firmele în situația de criză profundă națională și internațională, trebuie să apeleze la  MANAGEMENTUL DE CRIZĂ pentru a preîntâmpina și diminua efectele negative asupra afacerii.  
Citește mai mult
Apelul de sustinere al IMM-urilor in lupta cu COVID-19
Ca urmare a intensificării efectelor virusului COVID-19 în Europa și a măsurilor luate pentru a limita răspândirea, CNIPMMR analizează în ce măsură sunt afectate întreprinderile mici și mijlocii din România și cât de necesară este intervenția autorităților statului pentru adoptarea de măsuri în sprijinul firmelor.
Citește mai mult
Serviciul remote suport IT pentru IMM-uri
Colegii de la  Patronatului IT “ π “ au lansat un serviciu de remote suport IT pentru IMM uri  destinat asistentei tehnice in implementarea ghidului “10 pasi pentru a face business de acasa”. Acest serviciu functioneaza deocamdata printr-un sistem digital automat de ticketing care preia mailurile trimise pe adresa: support@patronatulit.ro si inregistreaza incidentele, le sorteaza in functie de categorii, le trimite spre rezolvare la echipe specializate in functie de situatie.
Citește mai mult
10 pasi de sanatate a firmei
Citește mai mult
10 pasi pentru a face business de acasa
Citește mai mult
Print Friendly, PDF & Email