Newsletter CNIPMMR din 31.01.2020

Participarea prim-ministrului Romaniei, dl. Ludovic Orban, in cadrul sedintei boardului CNIPMMR

Insert alt text here

Astăzi, 30 ianuarie a.c., la sediul CNIPMMR, a avut loc prima ședintă a boardului CNIPMMR din acest an unde l-am avut ca invitat special pe prim-ministrul României, dl. Ludovic Orban. În cadrul întâlnirii au fost prezenți aproximativ 80 de antreprenori, reprezentanți ai structurilor de IMM-uri din toată țara, precum si asociații membre ale tinerilor antreprenori, femeilor antreprenor, grupuri de acțiune locală sau asociații profesionale.

CITESTE MAI MULT

Insert alt text here
Exodul masiv al forţei de muncă tinere, lipsa infrastructurii şi birocraţia excesivă, principalele probleme ale antreprenorilor români

Exodul masiv al forţei de muncă tinere, lipsa infrastructurii şi birocraţia excesivă s-au numărat printre problemele ridicate de antreprenori la prima şedinţă a boardului Consiliului Naţional a Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) din acest an, invitat special fiind prim-ministrul României, Ludovic Orban, conform unui comunicat al organizaţiei.

CITESTE MAI MULTE

Insert alt text here
Rogojinaru (Ministerul Economiei): Trebuie să avem grijă ca aplicarea Directivei Copyright să nu ducă la fake news

România trebuie să aplice Directiva Copyright de aşa manieră încât să nu ajungem la fake news, iar proprietarii de business-uri în presă să aibă capacitatea de a merge mai departe, a declarat, marţi, Liviu Rogojinaru, secretar de stat în Ministerul Economiei, în cadrul unei conferinţe de profil.

CITESTE MAI MULT

Insert alt text here
Angajaţii din Romania au avut cel mai mare risc de sărăcie din UE şi în 2018

România a făcut progrese în reducerea riscului de sărăcie la persoanele care au un loc de muncă, dar cu toate acestea a rămas şi în anul 2018 statul UE cu cel mai înalt risc de sărăcie pentru persoanele ocupate (15,3%), în condiţiile în care media în Uniunea Europeană este de 9,5%, arată datele publicate vineri de Eurostat.

CITESTE MAI MULT

Insert alt text here
Numărul firmelor radiate a crescut cu 26,71% în 2019 (ONRC)

Numărul firmelor radiate a crescut în 2019 cu 26,71%, comparativ cu anul anterior, ajungând la 101.601, conform statisticilor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

CITESTE MAI MULT

Print Friendly, PDF & Email