TRANSFORMAREA DIGITALA

Patronatul Intreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova alături de partenerii săi Smart Europe 2020 și Aleron Training Center te invită la evenimentul – Transfoarmarea digitală un eveniment marca Start Training IMM.

Azi, digitalizăm procese și transformăm digital companiile. Această transformare schimbă cultura organizațională, conturează perspective noi în munca de echipă. Tehnologia devine un mediu de creație, iar competențele digitale ale angajaților devin competențe cheie pentru organizație.

Vino alături de noi în Atelierul Transformarea digitală, marți, 8 iunie, între orele 10:00 – 11:30, să descoperi oportunități de dezvoltare a competențelor digitale.

Vom vorbi despre:
termene.ro o platformă complet automatizată în care ai acces direct la informații din 15+ surse oficiale și actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România – invitat Alexandru Cîrlan, consultant vânzări termene.ro;
soft de gestionare a resurselor umane care permite administrarea eficientă a contractelor de muncă, a informațiilor angajaților, precum și managementul performanței, a timpului liber, gestionarea activității de recrutare a personalului – Didi Alexe, specialist formare continuă – Start Training IMM

Veți afla informații utile cu privire la modul în care puteți beneficia de :

Cursuri de perfecționare GRATUITE:
– Cursuri de vânzare și negociere;
– Cursuri pentru utilizarea avansată a pachetului office
Criteriile de eligibilitate pe care trebuie să le îndepliniți
 Pașii pe care îi vom face pentru înscrierea în program.

Vă așteptăm:
Marți 8 iunie 2021
Ora 10:00 – 11:30
on-line – pe platforma ZOOM – acces gratuit – https://us02web.zoom.us/j/88455011396
link rezervare – https://forms.gle/iYxMEpDT4DqH8VX6A

Print Friendly, PDF & Email