Postpandemic Workforce Ce este nou in HR

Patronatul Intreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova alături de partenerii săi Smart Europe 2020 și Aleron Training Center te invită la evenimentul – Postpandemic Workforce un eveniment marca Start Training IMM. Alături de noi vei descoperi ce este nou în HR.

Probabil, cea mai importantă lecție pe care o învățăm azi, este să acceptăm ideea că viitorul în Resurse Umane va fi mult diferit față de prezent. Iar provocarea, având în vedere această transformare a forței de muncă, va fi menținerea angajaților sănătoși, implicați și motivați.

Vino alături de noi în Atelierul Postpandemic Workforce, marți, 30 martie, între orele 10:00 – 11:30, pentru a vedea o noua perspectivă asupra modului în care angajații pot avea experiențe îmbunătățite care să conducă atât la motivarea lor, cât și la creșterea productivității.

Vom vorbi despre:
  strategii de HR adaptate la noul profil al forței de muncă;
  stilul de lucru Hibrid – beneficiile, metode de implementare;

Veți afla informații utile cu privire la modul în care puteți beneficia de :

Consultanță gratuită în implementarea programelor de învățare la locul de muncă, dezvoltate special pentru compania ta, de echipa de consultanți
 Cursurile de perfecționare de care angajații pot beneficia în mod GRATUIT: Cursuri de vânzare și negociere; Competențe avasate în utilizarea tehnologiei și comunicării
 Criteriile de eligibilitate pe care trebuie să le îndepliniți
 Pașii pe care îi vom face pentru înscrierea în program.

Vă așteptăm:
 Marți 30 martie 2021
Ora 10:00 – 11:30
on-line – pe platforma ZOOM – link acces gratuit –  https://us02web.zoom.us/j/81225434652

Print Friendly, PDF & Email