DREAM TEAM

Valorizarea angajatilor

Esti antreprenor sau conduci o echipa pe care doresti sa o dezvolti, intr-o companie clasata IMM din regiunea Sud-Muntenia?

 Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova alaturi de partenerii sai Smart Europe 2020 si Aleron Training Center va invita la evenimentul – DREAM TEAM – Valorizarea angajatilor. Vei descoperi cum poți valoriza și valorifica cea mai importantă resursă a unei companii – CAPITALUL UMAN

Angajații reprezintă activele strategice, iar de pregătirea și implicarea acestora depind în mod direct rezultatele obținute. Ei sunt cei care aduc plus valoarea de care orice companie are nevoie pentru a se diferenția.

 Atelierul este marca HR Technology, un proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 si modul in care accesul la acest proiect va poate impacta pozitiv dezvoltarea.

Veti afla informatii utile cu privire la:

 cursurile de perfectionare de care angajatii pot beneficia in mod GRATUIT: Cursuri de vanzare si negociere; Competente avasate in utilizarea tehnologiei si comunicarii
 programele de invatare la locul de munca dezvoltate special pentru compania ta de echipa de consultanti
 criteriile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplinit

 pasii pe care ii vom face pentru inscrierea in program.

 Va asteptam:
 Miercuri 10 februarie
 Ora 10 – 11.30
 on-line – pe platforma ZOOM- https://us02web.zoom.us/j/82893038986

Print Friendly, PDF & Email