ORGANIZATIA CARE INVATA

Patronatul Intreprinderilor mici si mijlocii PIMM Prahova va invita, miercuri 15 iulie ora 10:00 la Atelierul online – Organizatia care invata pentru a descoperi care sunt directiile in care sa actionezi pentru a transforma organizatia ta intr-o organizatie care invata.
Vom vorbi despre:
✅Transformare digitala
✅Competente hard si soft
✅Managementul performantei
✅Cultura organizationala
✅ Organizatia care invata

Si nu in ultimul rand, vom vorbi despre proiectul HR Technology, un proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. si modul in care accesul la acest proiect va poate impacta pozitiv dezvoltarea.   

Veti afla informatii utile cu privire la:
✅cursurile de perfectionare de care angajatii pot beneficia in mod GRATUIT: Cursuri de vanzare si negociere; Competente avasate in utilizarea tehnologiei si comunicarii
✅ programele de invatare la locul de munca dezvoltate special pentru compania ta de echipa de consultanti
✅ criteriile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti
✅ pasii pe care ii vom face pentru inscrierea in program.   

Ce trebuie sa faci? doar sa completati formularul de inscriere pentru a primi linkul de acces in Atelier, Atelierul este Gratuit .

Atelierul de inovare este parte integranta din proiectul HR Technology, proiect cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020. Proiectul are ca obiectiv general promovarea ocuparii sustenabile a fortei de munca din regiunea Sud – Muntenia si vine in sprijinul IMM-urilor si a angajatilor acestor prin imbunatatirea cunostintelor si competentelor angajatilor, necesare pentru adaptarea la dinamica economiei.

Rezerva-ti un loc.

link 1: aici

link 2: aici

link 3: aici

link 4: aici

Print Friendly, PDF & Email