Newsletter CNIPMMR: Propunerile CNIPMMR pentru modificarea Legii societatilor nr. 31/1990

Propunerile CNIPMMR pentru modificarea Legii societăţilor nr. 31/1990
CNIPMMR susţine toate măsurile prin care se elimină sarcinile birocratice ale întreprinzătorilor, propunând în completarea lor cu un set de măsuri care să asigure o digitalizare a relaţiei stat-antreprenor.
Citește mai mult
Solicitarea mediului de afaceri privind asumarea unor termene clare de implementare a masurilor pentru relansarea economică a Romaniei
Consiliul Național al IMM-urilor din România solicită Guvernului României, prezentarea pachetului de măsuri de relansare economică într-un format unitar, cuprinzând măsurile, termenele de implementare și bugetele alocate.
Citește mai mult
Planuri ambitioase pentru transformarea digitala a Regiunii Centru
In data de 1 iulie 2020, la Brașov, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Clusterul pentru Inovare și Tehnologie din Brașov și Iceberg Consulting, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, Asociația Incubatoarelor și Centrelor de Afaceri din România si Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna, au pus oficial bazele Futures of Innovation and Technology FIT – Centrul de Inovare Digitală al Regiunii Centru.
Citește mai mult
Florin Jianu: 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit niciun ajutor prin programul IMM Invest. Băncile fac regulile de triere
Peste 60.000 de microîntreprinderi „de subzistenţă” – IMM-uri cu un singur acţionar şi fără alţi angajaţi – nu au primit niciun ajutor în această perioadă de criză, a declarat, marţi, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu. El a explicat că băncile care participă la programul IMM Invest fac regulile de triere a companiilor, iar Guvernul nu a impus băncilor să accepte la finanţare aceste IMM-uri.
Citește mai mult

Print Friendly, PDF & Email