Newsletter CNIPMMR: Program de masuri prioritare pentru relansarea economica a Romaniei

Program de masuri prioritare pentru relansarea economica a Romaniei
Economia mondială și economiile naționale se află într-o criză profundă. Se produce așa numita “înghețare a economiilor reale”, în aproape toate țările.
Citește mai mult
Actionati ACUM, actionati INTENS si IMPREUNA CU NOI pentru salvarea economiei Romaniei!
Iată care sunt cele mai importante argumente și propuneri: ECONOMIA ROMÂNEASCĂ ARE NEVOIE DE AJUTOR – INTERVENȚIE de până la 15% din PIB. La nivelul actual al PIB-ului nominal al României și impactului estimat, intervenția de stat în economie să fie substanțială, propunerea noastră fiind de până la 15% din PIB – ca. 30 miliarde € .
Citește mai mult
Solidari fata de linia intai
Sistemul nostru de sănătate este supus unei presiuni enorme în această perioadă. Comunitatea este susținută și protejată în fiecare zi de mii de medici și asistente care luptă cu prețul propriei vieți. Condițiile medicilor sunt cu mult mai modeste, iar nevoile și necesitățile acestora, cu mult mai mari. Foarte mulți dintre ei se îmbolnăvesc, cedează, demisionează și astfel pierdem lupta.
Citește mai mult
Ministerul Muncii: Peste 1,03 milioane de contracte de muncă au fost suspendate de la declararea stării de urgenţă
Un număr de 1.030.973 de contracte individuale de muncă au fost suspendate de la intrarea în vigoare a stării de urgenţă (16 martie) până în prezent, potrivit cifrelor Inspecţiei Muncii date publicităţii joi de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS).
Citește mai mult
Mai mult de jumătate dintre exportatori estimează contracţii ale exportului în martie 2020 (INS)
Peste 50% dintre exportatori, care deţineau 62% din exporturile României în luna martie a anului trecut, estimează contracţii ale exportului în martie 2020, potrivit unei cercetări statistice experimentale cu privire la volumul operaţiunilor de comerţ exterior, realizată de Institutul Naţional de Statistică (INS).
Citește mai mult
Print Friendly, PDF & Email