Delegatia din Hanan la Primaria din Sinaia

P.I.M.M Prahova a participat astăzi, 03 iulie 2019, alături de delegația din Hanan, la intalnirea de la Primăria din Sinaia, unde , in cadrul intalnirii cu dl.Primar au discutat despre cele 3 mari proiecte de dezvoltare ale orașului .

Din delegatie au facut parte: din partea CCPIT –Agentie nationala chineza pentru Promovarea Comertului International, dl. Vicepresedinte Hu Jinbao, Dl Zhou Tao, Director adjunct Departamentul de Relatii Externe, Dl.Zhang Weizhong – Presedinte Camera de comert din Henan, dl. Presedinte Hongliang Huang – Hongyuan Seiko Wheel Co.LTD, dl. PENG ZHEN FENG – Presedinte Henan Changping Construction and development Co.LTD si altii.

Maine, distinsii oaspeti vor fi oaspetii Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

Henan este o provincie a Republicii Populare Chineze, situată în partea centrală a națiunii. Se numește, de asemenea, 豫 Yu, din vechea provincie Yuzhou (豫州 Yù Zhōu) care a existat în timpul dinastiei Han, care a inclus în domeniile sale Henan. „Henan” derivă din 河 hé, „river” și 南 nán, „south”, adică „sud de râu”.

Cu aproape 100 de milioane de locuitori, Hénán este cea mai populată provincie din China. Se învecinează cu Hebei în nord, cu Shandong în nord-est, cu Anhui în sud-est, cu Hubei în sud, cu Shaanxi în vest și cu Shanxi spre nord-vest.

Hénán este adesea denumită Zhōngyuán 中原 sau Zhōngzhōu, 中州, literalmente „centrală” sau „marcă de mijloc”. Acest nume este folosit, de asemenea, pentru întreaga câmpie din nordul Chinei. Hénán este în mod tradițional considerat leagănul civilizației chineze.

Gabriella Elena BACIU

Print Friendly, PDF & Email