Programul pilot Young Transatlantic Leaders of Innovation (YTILI)

Stimate doamne/Stimati domni

Va informam pe aceasta cale cu privire la programul pilot Young Transatlantic Leaders of Innovation (YTILI) al Departamentului de Stat al Statelor Unite realizat cu sprijinul German Marshall Fund of the United States (GMF).

Avand in vedere dificultatile si provocarile cu care se confrunta antreprenorii europeni pentru a începe o afacere, programul YTILI se doreste a fi o modalitate de creare a unei rețele transatlantice de lideri care să contribuie la dialogul politic permanent si sa consolideze ecosistemele antreprenoriale și oportunitățile de inovare.

YTILI se adreseaza tinerilor antreprenori și inovatori europeni in varsta de 24-35 de ani carora le pune la dispozitie instrumentele, rețelele și resursele de care au nevoie pentru a-si transforma ideile în acțiune și pentru a dezvolta întreprinderi de succes.

De ce sa aplicați?

· veti obține experiență profesională, abilități și conexiuni valoroase pentru a vă îmbunătăți afacerea .

· veti relationa cu un grup dinamic de experți și mentori din Statele Unite și Europa.

· va veti extinde rețeaua profesională și veti dezvolta relații cu colegi și omologi de pe ambele maluri ale Atlanticului.

· veti explora contextul politic, peisajul financiar și rețelele ecosistemelor antreprenoriale din S.U.A.

Alăturați-vă rețelei de antreprenori europeni dinamici care se angajează să îmbunătățească relația transatlantică și să contribuie la creșterea ecosistemelor antreprenoriale în comunitățile lor de origine.

Detalii suplimentare puteti afla acesand link-urile de mai jos:

https://share.america.gov/ytili/

http://www.gmfus.org/ytili-fellowship

Cu stima,
Camelia Cristof
Sef de cabinet presedinte CNIPMMR

Print Friendly, PDF & Email