INVEST IN ROMANIA

INVEST IN ROMANIA – Patronatul IMM Prahova

Programul “INVEST IN ROMANIA” initiat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Patronatul IMM Prahova si Departamentul pentru Promovare Investitiilor Straine din Ministerul Economiei, va fi organizat la Ploiesti, in data 28 aprilie 2017, incepand cu ora 10.00 in incinta Centrului de Afaceri Lumina Verde din Mun. Ploiesti, in colaborare cu Consiliul Judetean Prahova.

Obiectivele acestui program sunt in principal atragerea de investitii si promovarea exportului, sustinerea si promovarea proiectelor prioritare stabilite la nivel judetean si regional, in directia domeniilor considerate strategice pentru investitii.

Domeniile avute in vedere sunt: energie, resurse minerale, turism, agricultura, industrie si infrastructura, in acord cu prevederile Strategiei Nationale pentru Competitivitate 2014-2020.

Mentionam ca in cadrul evenimentului vor participa peste 300 de persoane / locatie: oameni de afaceri, reprezentanti ai guvernului, ai mediului diplomatic acreditati in tara noastra, consilieri economici in cadrul ambasadelor Romaniei, reprezentanti ai consiliilor judetene, primari, membri CNIPMMR si mass-media nationala si locala.

Print Friendly, PDF & Email