PATRONATUL INTREPRINDERILOR PRIVATE MICI SI MIJLOCII din PRAHOVA prezent la cea de-a XXIV-A EDITIE A TOPULUI NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA – BUCURESTI 25 OCT.2016

Logo Email

PATRONATUL INTREPRIDERILOR MICI SI MIJLOCII – PRAHOVA

 

Topul Național al Firmelor Private din România organizat de CONSILIUL NATIONAL AL INTREPRINDERILOR PRIVATE MICI SI MIJLOCII din ROMANIA a avut loc ieri, 25 octombrie 2016, la hotelul JW Marriot din București. La acest eveniment de referinta pentru antreprenoriatul romanesc, din partea PIMM Prahova  a participat Dl. Florin Duma – Presedinte PIMM-Prahova,dl. Paraschiv Ionescu – Presedinte de onoare, dl. Cristian Ignea – Presedintele Federatiei Sud-Muntenia si dna Gabriela –Elena Baciu – vicepresedinte PIMM PRAHOVA.

Recunoașterea la nivel naţional a performanțelor realizate de către întreprinderile din România a fost  confirmată de personalitățile prezente la eveniment. Topul IMM este un eveniment de referință pentru mediul de afaceri românesc, cu această ocazie fiind recunoscute meritele întreprinzătorilor și promovarea celor mai performante întreprinderi ale anului 2015. Intreprinderile premiate au avut posibilitatea prezentării propriilor servicii şi produse în cadrul Târgului Serviciilor/Produselor de Excelenţă pentru Întreprinderi.

1

 

Print Friendly, PDF & Email